Navigatie

Het middel

Educipatie is de gedachte, flexibiliteit is het middel.

Schermafbeelding 2016 04 06 Om 10 15 25 Edu Phone Overlay

Wij geloven dat communicatiemiddelen pas goed werken, als de gebruikers maximale controle hebben. Over de werking, over de ontwikkeling en over de manier waarop informatie wordt uitgewisseld.

Schermafbeelding 2016 04 06 Om 09 07 38

Ouderbetrokkenheid vergroten

Een onderdeel van Educipatie is een gemakkelijk te implementeren en eenvoudig te gebruiken communicatiesysteem: Tabulo. Tabulo biedt zowel leerkrachten, ouders als leerlingen de mogelijkheid informatie te delen. Als betrokkene kies je zelf op welke manier deze informatie je bereikt. Gelijk per mail, of misschien maar één keer per dag? Je hebt zelf maximale controle.

De volgende stap? Een digitale leeromgeving, waar iedereen kennis kan delen. De leerkracht, maar ook de ouder. Of het kind. Want ... waarom niet?

Eenvoud en inspraak

Wij geloven niet in handleidingen. Elke tool die wij ontwikkelen, heeft één grondslag: eenvoud. Wanneer je moet vragen hoe iets werkt, doen wij iets fout.

Wij geloven wel in samenwerking om tot een goed resultaat te komen. Daarom hebben onze tools allemaal een functie waarmee we jouw feedback verzamelen. Mis je iets in een van de tools? Laat het ons gewoon weten.

Schermafbeelding 2016 04 06 Om 09 07 01

Stap 1: Tabulo

Tabulo is het eerste middel dat wij ontwikkelen om het vergroten van ouderbetrokkenheid te stimuleren. Een communicatiesysteem dat interactie stimuleert, ouderbetrokkenheid vergroot en de gebruiker ultieme controle geeft over de manier, mate en frequentie waarmee hij of zij geïnformeerd wordt.

Schermafbeelding 2016 04 06 Om 10 03 16